Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2022 16:10 - ДОБРОТАТА в АМЕРИКА е НАПАДНАТА
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1374 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Американската доброта е нападната

от 

Представител Брайън Бабин

 

07 октомври 2022 г. 12:07 ч

 

 

Доброволец поддържа Градината на флаговете на военните герои на Масачузетс, като заменя американските знамена, които вятърът може да е съборил в Boston Common на 26 май 2022 г. в Бостън.

(AP Photo/Steven Senne)

„ Едва когато отидох в църквите на Америка и чух нейните амвони да пламтят от праведност, разбрах тайната на нейния гений и сила“, пише Алексис дьо Токвил през деветнадесети век. „Америка е велика, защото е добра, и ако Америка някога престане да бъде добра, тя ще престане да бъде велика.

Ако дьо Токвил беше жив в момента, щеше да бъде ужасен от състоянието на Америка. Под управлението на социалистическите демократи в Белия дом, Конгреса и много щатски и местни правителства, страната е по-разделена сега, отколкото когато и да било след Гражданската война.

ИЗБИРАТЕЛИТЕ В АРИЗОНА И НЕВАДА ВЯРВАТ, ЧЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ПО-ДОБРЕ, ако GOP Спечелят КОНГРЕСА: АНКЕТА

Почти всяка институция, на която държим, е обърната срещу онези от нас, които служат на Бог, защитават Конституцията, ценят равенството пред закона и вярват в ограниченото управление – рецептата за „доброто“, за което говори Токвил.

За съжаление, ние сме свидетели на унищожаването на „доброто“.

Нашата армия, сила на доброто, от която някога се страхуваха и уважаваха както съюзници, така и врагове, сега поставя будността, критичната расова теория и чувствителността към пола пред готовността. Враговете на свободата и човешкото достойнство по целия свят се смеят, докато използват злото, за да си върнат контрола над невинните.

Нашите някога велики ФБР и Министерството на правосъдието бяха корумпирани отвътре навън, въоръжени да сплашват, арестуват и затварят онези, които не са съгласни с политиките на демократите - дори за да тормозят бивш президент.

Нашата образователна система сега отхвърля родителските права, докато индоктринира децата с антиамериканска, расистка и девиантна пропаганда. Училищните настоятелства определят загрижените родители като домашни терористи, клеветейки ги в медиите без последствия.

Нашата южна граница е умишлено демонтирана, привличайки терористи, престъпници и трафиканти на наркотици и хора в страната от милиони, които са освободени и изчезват в нашите градове и общности. Добрите граждани играят втора цигулка на престъпните нелегални имигранти.

В името на „науката“ нашето правителство въведе драконовски и ненаучни мандати за ваксини и маски, изискващи пълно и неоспоримо подчинение. Те унищожиха поминъка на добрите доставчици на здравни услуги, които се осмелиха да говорят, като ги дискредитираха публично, осигурявайки сляпо подчинение от останалите.

Нашите болници и медицински асоциации празнуват осакатяването на деца чрез процедури за смяна на пола. Те крещят от покривите, че убийството на неродено бебе е „здраве на жените“ и следователно „добре“.

Окръжните прокурори и съдиите в окръзите, контролирани от демократите, жертват обществената безопасност за политическа изгода. Някои от най-красивите ни градове сега са лагери за бездомни, пълни с игли, човешки отпадъци и беззаконие, което принуждава хиляди да затворят бизнеса си и да избягат - докато полицейските служители са демонизирани и лишени от средства, оставяйки спазващите закона хора беззащитни. Как е това добро?

Големи корпорации и големи технологични компании обединиха сили, за да наблюдават, отменят и цензурират всеки, който не е съгласен с радикално-лявата идеология.

Дори нашата пощенска служба е шпионирала цифрово жители, подкрепящи Втората поправка, и тези, които са упражнили правата си по Първата поправка след президентските избори през 2020 г.

Не на последно място, настоящият ни президент застана пред света и нарече републиканците, половината от американското население, заплаха за националната сигурност и оцеляването на нашата демокрация. Това добро ли е?

Разрушаването на нашите институции от страна на демократите и посегателството върху конституционните ни права е безпрецедентно. Страхът, че добрата страна, която познаваме и обичаме, ще престане да съществува, ограбвайки нашите деца и внуци от американската мечта, е осезаем.

Написана от нашите бащи-основатели и вдъхновена от небесния Баща, Конституцията е крепост срещу тиранията отвътре. Но Конституцията няма да се защити. Ще са необходими просветени и пробудени хора в цялата страна, за да пренасочат нашата велика нация обратно към „доброто“.

Нека предупреждението на Токвил ни събуди отново. "Америка е страхотна, защото е добра." Защитавайте тази „доброта“.

НАТИСНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ WASHINGTON EXAMINER

Брайън Бабин представлява 36-ия конгресен окръг на Тексас в Камарата на представителите на САЩ.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1268021
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол