Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2016 09:06 - ЗАГОВОРЪТ против БОЙКО БОРИСОВ...
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 940 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Zdravko Dunov 14 септември · 
Колаборацията на Прокопиев и Радан Кънев с Цветан Василев е толкова шокираща за масовата публика, че за нейното маскиране беше проведена много яка предварителна подготовка.
Три неправителствени организации, издържани с пари от фондация "Америка за България", създадоха нещо като специален съвместен проект, озагалавен "КТБ: какво се случи?"
Проектът е медийно обслужван от вестник "Капитал".
И първата работа, извършена по този специален проект, представлява интервюто, взето от Цветан Василев за сайта на проекта и за вестник "Капитал".
Думите на Цветан Василев, документирани в това интервю, трябваше да послужат като главният първичен материал, от който да тръгне "изследователската" дейност по проекта.
Повече от ясно е, че доминиращата, водещата страна в заговора, който трябваше да бъде реализиран с проекта "КТБ: какво се случи?", това е страната на Прокопиев и Кънев.
Общият враг, който единствен обединява интересите и усилията на тримата, това е Бойко Борисов и неговото правителство.
На Цветан Василев е определена ролята да подхвърли в публичното пространство тежки клевети по адрес на Бойко Борисов, при това да ги подхвърли езиково така завоалирани, че той лично да не се представя като източник на клеветническите твърдения, а като човек, който чул от Пеевски едно, от втори - друго, от трети - четвърто и прочие.
Тези клеветнически твърдения веднага и координирано започват да се разпространяват в сайтовете на Прокопиев, на Стояна Георгиева, на Огнян Донев, както и в личните блогове на Илиян Василев, Радан Кънев, Христо Иванов и на цялата известна на публиката компания.
Заговорът засега не успява, защото най-четените вестници, както и национално гледаните телевизии, отказаха да разпространяват клеветите на Цветан Василев, инспирирани от Прокопиев и Радан Кънев.
И вече сме свидетели на беснуването на Дайнов и прочие от това, че един толкова добре подготвян заговор ще потъне в небитието.
Омразата към Бойко Борисов обедини доскоро абсолютно непримирими един към друг противници.
Самият този факт е практическо доказателство за изключителната държавническа позиция, която Бойко Борисов последователно и твърдо отстоява.
Всуе се морите, негодници!



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1264548
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол