Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2016 22:33 - ДИСЕКЦИЯ НА РЕВОЛЮЦИЯТА
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2056 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 16.03.2016 22:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тези дни участвах в дискусии в блоговете на sestra, slavimirgenchev1953 и demograph, от които събрах информация, сглобяването на която ме доведе до ясната представа за същността и технологията на революцията у нас.

Това ми отвори очите как така другариата успява да сътвори чудесата си като осъждането на почетния гражданин на Израел Димитър Пешев за антисемитизъм – навиват пружините на откачалници като Кухела да се тръшкат и да вдигат джангър, а от Кремъл пращат Ванка с танка да окошарят от негово име “фашунгера”, да му гепят имуществото и да го дадат на откачалника.

"Колеги по интелект" на Айнщайн и Тесла от ранга на ВВ1951 пък провъзгласяват престъплението за "народна революция против монархо-фашизма", обявяват Кухела за национален герой и активен борец против фашизма и капитализма и почват да свидетелстват, че той е ревностен последовател на Ботев, Смирненски и Вапцаров. Даже на четири очи му доверяват, че той не им отстъпва и по поетичен талант, заради което непременно ще го сложат в учебниците, стига да помогне да изколят пречещите или поне американците. Най-изявените от тях завеждат бабите си на опера, за да разберат марксизма-ленинизма и да уверяват дружките си на село да не се кахърят за 20-левовите си земеделски пенсии, защото не само Маркс и Ленин, но и самия генералисимус Джугашвили продължават да ги обичат от онзи свят и ще уредят синовете им на добре платени длъжности, стига да повярват в любовта им и да ги обикнат с целите си изтерзани от капиталистическа експлоатация души и сърца.

След тез думи сладки, изтрещелият от прилив на вяра Кухел почва да черпи с тортички и да честити 8-ми март, за да видят всички какъв мил катил е. Млади педалчици като panti4 се влюбват безнадеждно в мустака му, а дърти педали ги утешават, че и те могат да станат херои като Кухела и даже да имат като неговите неотразими мустаки и да пишат огнени стихове като неговите. Калесват младите педалчици да отменят кукото във вдигането на джангъра и да носят лозунги “свобода на народа, смърт на педалите”, защото олигофренията на настоящия херой вече трябва да бъде крита от хорски очи, но без хората да разбират, че заслугите на младите педалчици за това е единствено педерастията им. И т.н. – на всеки километър и до края на света – след България, и нЕкои други страни, светлото бъдеще идва накрая и в Грузия, Украйна, Сирия и так далее.

После се чудим защо от Кремъл тръбят, че сме били роби на турци и фашисти и уж не разбираме защо нямаме инвестиции и икономика - кой е толкова луд да си хвърля парите там, където се правят паметници на крадци и престъпници, а млади педалчета и дърти педерасти крещят срещу педерастията и боготворят ненормалници, защото били херои и "революционери"?




Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092538
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031