Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2016 19:45 - ПОГЛЕД към ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове:
-3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПОГЛЕД
към
ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ
Държавническата позиция на Президента Плевнелиев осигури възможност за нормално преминаване от парламентарно към служебно правителство, което трябва да организира и проведе предсрочните парламентарни избори.
Може ли служебното правителство, назначено от бъдещият президент Радев, по някакъв начин да осигури предимство на БСП и ДПС за сметка на ГЕРБ, РБ и други политически сили?
Може, разбира се, ако служебните министри бъдат включени в негативна кампания против министрите от сегашното парламентарно правителство, но такава кампания едва ли би предизвикала значим ефект върху избирателите.
Досегашният опит показва, че по-скоро ПРОКУРАТУРАТА е институцията, която е играла сериозна негативна роля в периодите преди двата последни парламентарни избори. Така че и в настоящия момент като ГРАЖДАНИ трябва внимателно да наблюдаваме действията на прокуратурата.
Не можем по никакъв начин да си позволим да забравим нито клеветите на Станишев против Цветанов /28.03.2013/, нито заговорът с Костинбродските бюлетини /11.05.2013/, нито криминализирането на Цветан Василев като поръчител на убийство на Пеевски, отключило процеса на фалирането на КТБ в полза на същият Пеевски и на големият бос зад гърба му.
Бойко Борисов и ГЕРБ запазват стабилността на своя избирателен корпус и това ясно пролича във втория тур на президентските избори, когато ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ бяха против кандидатурата на ГЕРБ.
Получи се така, че истински партийният вот за госпожа Цачева НЕ се реализира на първия тур, но се мобилизира за втория, когато за ГЕРБ дадоха своя глас 1.250.000 /един милион двеста и петдесет хиляди/ граждани.
Правителството на Бойко Борисов работи изключително успешно в интерес на българските граждани.
Няма никакви реални основания да бъдат сравнявани президентските с предсрочните парламентарни избори.
Преобладаващата част от българските граждани може да не са виждали в личността на госпожа Цачева най-одобряваният от тях Президент, но безусловно виждат, чуват, разбират и практически усещат, че Бойко Борисов е НАЙ-УСПЕШНИЯТ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
Следователно, ако върху нечия глава на предсрочните парламентарни избори е най-вероятно да се излее ледена вода, то това е разгорещената глава на "ГОСПОЖАТА - ЛЪЖА".



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1261174
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол