Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2016 12:33 - ИРИНА БОКОВА не ПРИЗНАВА РЕШЕНИЕ на БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 564 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИРИНА БОКОВА
НЕ ПРИЗНАВА РЕШЕНИЕ НА
БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
Правителството на Република България оттегли своето доверие и своята подкрепа за Ирина Бокова като кандидат за Генерален секретар на ООН.
Тя беше предложена от правителството на Орешарски, а правителството на Борисов, уважавайки приемствеността, потвърди нейната кандидатура.
Да, ако изначалното предложение се правеше от правителството на Борисов, това правителство нямаше да номинира Бокова.
Но е безусловен факт, че лично Бойко Борисов и неговото правителство работиха делово и твърдо ЗА кандидатурата на Бокова.
В началото на гласуванията в Съвета за Сигурност Бокова получи обнадеждаващ резултат; беше на трета позиция, после на пета, после пак на трета...
При последните две гласувания обаче стана пределно ясно, че нейната кандидатура НЯМА никакви реални шансове да спечели състезанието.
От една страна Великобритания показа, че ще наложи вето, докато пък, от друга страна, общият брой на държавите, гласуващи чрез своите представители за нея, падна до шест, каквото място тя и зае в цялата група от девет кандидати.
Значи така - в Съвета за Сигурност твърдо стана ясно, че Ирина Бокова НИКОГА няма да бъде избрана за Генерален секретар на ООН.
Сам по себе си този факт е напълно нормален - кандидатите са девет от целия свят, от Източна Европа Бокова не е сама и единствена, вече я задмина в последната класация и друга жена, пак от Източна Европа.
И ако Ирина Бокова демонстрираше отговорно поведение и уважение към своята държава и нейното правителство; ако тя добросъвестно констатираше, че именно като конкретна личност губи шансове да спечели състезанието; ако тя публично признаваше, че българското правителство и лично министър-председателят правят всичко за успеха на нейната кандидатура, то правителството вероятно щеше да продължи да стои зад нея, макар и без никакви реални шансове.
Ирина Бокова обаче избра друг тип поведение.
Ирина Бокова и нейните партийни другари у нас започнаха да оправдават загубването на реални позиции след последните гласувания с уж слабата и едва ли не лицемерна подкрепа от Бойко Борисов и неговото правителство, като буквално подготвяха почвата да стоварят вината за нейният личностен провал върху българското правителство.
Това е долна и мерзка позиция; това е манталитет, мислене и поведение на комунистическо-терористичната фамилия Бокови, за които властта - както ги учеше Ленин - е най-важната от всичко на света. 
Ирина Бокова трябваше да загуби подкрепата на българското правителство дори при положение, че нямахме подходяща друга кандидатура.
Ирина Бокова не заслужава уважението и доверието на българската нация и на българските граждани. 
Сбогом, Бокова!



Гласувай:
1



1. survakar007 - защо ли и е да го признава?
01.10.2016 21:46
Бокова е агентка от руските разузнавателни служби и за нея главнокомандващ е Путин.

Впрочем Сталинка е от същият ДС/КГБ коптор, тя също работи за руското разузнаване, но е по-прикрита от Бокова.

Сурва
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1264864
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол