Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 09:05 - Анонимното писмо на "Достойни прокурори" - документ
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4351 Коментари: 4 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 22.01.2014
                     "Към вас се обръщат група достойни прокурори, на които им писна да бъдат използвани. В прикачените файлове ще се запознаете с истината за Костинбродския случай. Правим това, защото сме притискани да мълчим, заплашвани дори с физическа саморазправа от бабаитите на един медиен бабаит. Заради истината и животът на децата ни, заради това, че все някога и все някъде тези редове ще останат....

От години българската прокуратура се използва като боксова круша, удобен виновник, репресивна томахавка за разчистване на политически сметки... на тези избори обаче чашата преля, помията замириса много и вместо като арбитър, българската прокуратура зае ролята на съдник, изпълнител, лакей на политико-олигархичната прослойка. Прокуратурата стана фактор в решаването на изборите.

Много ни се искаше поне тези избори да бъдат спечелени от този, който е по-добър като политик, а не от този, който е съумял да вкара повече сигнали срещу опонентите си, да даде повече пари на приятелите си с червени тоги, а колегите вместо да сервилничат в услуга на олигарсите поне веднъж да са слуги на истината. Не стана и този път.

И тълковният речник и Уикипедия са единодушни, че това което спретнаха нашите колеги е постановка компромат, а з акомпроматът пише „улики, материали и факти за измислена, инсценирана или действителна постъпка на човек или организация, които се разпространяват с цел уронване на престижа.

Компроматът обикновено представлява документи, съдържащи информация, разобличаваща тъмните страни от дейността на човек или организация. Използването на компромати е масова практика. Често те се използват в предизборни кампании, както в България, така и по света".

Убедени сме, че компроматите са два типа: измислени (инсценирани) и действителни. Едните (вторите) са съзидателни, другите (първите) - клевета (разрушителни). Може би прокуратурата трябва да държи сметка за тази особеност. Или да дефинира всичко, което се случва като сигнали, минаващи през прокуратурата за доброто на страната, а не за интересите на олигархията.

Политици, медии, експерти, които открито или прикрито се опитват да внушат идеята, че изтеклите в медията на Делян Пеевски „потресаваща" операция на ДАНС и прокуратурата в Костинброд е истина.... Ама не е!!! това беше и ще се докаже че е предизборен компромат, кал, пъклен план и заговор. Това е започнато още в края на март, сами се сещате защо излезе в деня на предизборно мълчание. Не е заради волята за информираност и прозрачност.

Поведението на колегите ми е скандално и това е видимо от птичи поглед, без далекоглед и от близо, без микроскоп за всички нас, които бяхме наети за поръчката на Делян Пеевски и Сергей Станишев.

Мая Манолова също беше наемник, трепереше докато пускаше сигнала, защото отдолу както е видно стои нейният подпис. Но те я увериха, че ще я пазят, че ще се задействат,
че ще се разшуми и ще има разследване. Но това означава главният прокурор Цацаров да разследва например себе си, изваден от масонския подземен свят, което няма как да се случи.

Видяхме и ще продължим да гледаме как прокурори наричат чинно и послушно и сега с прозвището „шефе" Делян Пеевски, а Мая Манолова трепери в кюстендилско как ще свърши всичко.

Защото при тези работи скалъпените винаги има предател, нарушител на омертата.

Работим и живеем в царството с трите зли вещици - прокуратура, медии, олигархия (може и много повече) Цацаров, Делян Пеевски и БСП, командвана от старите апаратчици на ДС. Е Край, писна ни да се правим на омагьосани.... Искаме край на чудовищните „спектакли", край на богатите месии, край на тарикатското използване на двусмислените белези и норми на демокрацията!

Надяваме се да проследите всичко, което ви изпращаме, да видите, че нищо от това което излезе в пространството за Костинбродския случай не е вярно, нито времето, нито броя на бюлетините, нито целта!

Единственото вярно е, че Мая Манолова подаде сигнала, Делян Пеевски го поръча, а Цацаров стана герой, но за кратко... всички те заслужават позорния стълб. Да са живи и здрави, ще си платят сметките ..."




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lik - Документите, разпространени до ...
22.01.2014 09:41
Документите, разпространени до медиите от "достойни прокурори" за фалшивите бюлетини в Костинброд, са истински, не са изтекли от прокуратурата, а от ДАНС. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров.
цитирай
2. vmir - Болезнено е да се обсъжда безумие като Костинбродското,
22.01.2014 14:27
но бандитите нямат други начини за домогване до позициите си, освен да използват нежеланието на хората да понасят тази болезненост.

Вчера Маноловата безочливо заяви, че била предотвратила планирана злоупотреба с тези бюлетини. Да твърдиш, че си предотвратил 370 000 бюлетини да достигнат тайно в един ден до фалшивите си потребители, адресирани върху бюлетините към дестинации в цялата страна и чужбина, значи да нямаш представа каква организация, координация и инструктажи са необходими за подобно колосално начинание.

Невъзможността това да не се разбира от действащ депутат е минимална и създава сериозното предположение Манолова да е служителка на престъпна организация, което прави разследването на подобни диверсии и персони повече от необходимо.

Диверсионната версия на Маноловата е съпоставима единствено със способностите на Дядо Коледа, но дори той има безброй помощнци, които повечето от нас са виждали много пъти, а Маноловата си е една безумно проста и нагла кифла, предназначението на която е да истеризира и да пречи на всякаква нормалност, разум и логика до пълното им ликвидиране и превръщането на истерията и безочливите претенции в политика.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Цитирам като изключително важни
23.01.2014 03:42
двете последни изречения от "Анонимното..." и последното изречение от коментара на Вмир. Още от раздухването на този случай се твърди, че в този компромат, който обърна резултата в изборите главните действащи лица са Станишев и Пеевски. А възмутената гражданка, която случайно се оказала там и сезирала прокуратурата не скрива изобщо личността си.
Дали пък обаче не се случило следното?
Боко е попълвал фалшивите бюлетини в печатницата и ги е подавал на Цвъко да ги връзва и крие под двойните дъна на специално пригодените за тях маршрутни автобуси. Но не винаги става, както човек го намисли. Точно в този момент случайно там се оказва Мая Манолова и като вижда какво правят тия двамата, звъни на главния прокурор. Той обаче докато се задейства заговорниците вече си били отишли.
Този сценарий е много вероятен, защото той се случи още веднаж. Боко подавал на Цвъко взрив, който да постави под най-голямото стъкло на редакцията на в/к "Галерия". Случайно обаче до тях се оказва Патрашка и ги разпознава. Няма свидетели обаче и те избягват наказанието си - за едро хулиганство. Друго едно още по-едро хулиганство със сигурност принадлежи отново на тях, но макар и никой да не ги е видял, почеркът е техният - удушването на Мишо Бирата в хотела в Правец. Изчезната от хотела е и възглавницата - оръдие на престъплението.
Написанато в "Анонимното.." ли е вярно, това дето го твърди Мая Манолова или това, което аз под влиянието на медиите си мисля, че се е случило - предстои да разберем. Но няма да е скоро, защото остават още 6 години от мандата на главния прокурор.
цитирай
4. vmir - Опаааааа,
23.01.2014 10:12
Написах горния коментар без да чета постинга, а сега се зачетох и видях, че хората отвътре потвърждават напълно същото, което се вижда и отвън... Явно някои у нас използват и вярата в Дядо Коледа за бандитските си дела, но не са оригинални, защото на филми вече неведнъж съм виждал бандити, маскирани като Дядо Коледа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1258155
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол