Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2014 05:48 - ЗАЩО съм НРАВСТВЕНО НЕПРИМИРИМ към ПРАВИТЕЛСТВОТО на ОРЕШАРСКИ?
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7636 Коментари: 16 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 05.01.2014
                    ЗАЩО съм НРАВСТВЕНО  НЕРИМИРИМ  към  ПРАВИТЕЛСТВОТО?
                               ЗАГОВОРЪТ с БЮЛЕТИНИТЕ в КОСТИНБРОД
                                                        и
                                   БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА
              Във философията и методологията на научното изследване и познание отдавна е установено по безспорен начин, че ИСТИНАТА се открива и доказва не като присъща и съдържаща се в отделните факти сами по себе си, а единствено в ЗАКОНОМЕРНАТА, каузална или целесъобразна ВРЪЗКА между фактите. 
             При КАУЗАЛНАТА връзка ПРИЧИНАТА съществува и действува ПРЕДИ или ЕДНОВРЕМЕННО с поражданото от нея СЛЕДСТВИЕ. Но даже при наличието на ЕДНОВРЕМЕННОСТ характерът на връзката в логически смисъл се запазва, т.е. именно причината поражда следствието, а не обратно.
            При ЦЕЛЕСЪОБРАЗНАТА /ТЕЛЕОЛОГИЧНА/ връзка между събитията и фактите, която връзка е главната /макар и не единствената/ характеристика на човешката дейност, нещата стоят по коренно противоположен начин. Тук в ролята на причина функционално застава ЦЕЛТА, а целта във времето предшествува РЕЗУЛТАТА, който се поражда като СЛЕДСТВИЕ от реализирането на ЦЕЛТА. 
             Аз не привеждам тези фундаментални философско-методологически положения нито случайно, нито пък от стремеж да демонстрирам своята ерудиция.
              Разграничаването между двата ОСНОВНИ вида връзки - КАУЗАЛНА и ЦЕЛЕСЪОБРАЗНА /ТЕЛЕОЛОГИЧЕСКА/ - е от изключително, решаващо значение за откриване на ИСТИНАТА.
              Какъв тип е връзката, например, между следните събития:
             1. "Сигнала" на Мая Манолова до Главния прокурор, подаден в петък, на 10 май 2013 година;
             2. Наглата телевизионна провокация на Бареков, извършена в събота, Деня за размисъл на 11 май 2013 година;
             3. Изявлението на Софийска градска прокуратура; 
             4. Безпрецедентните нарушения на Изборния кодекс, извършени чрез даването на пресконференции БСП, ДПС и АТАКА?
             Досегашните изявления на Главния прокурор господин Сотир Цацаров представляват опит да се внуши на омерзените и разгневени български граждани, че връзката между изброените четири събития носи едва ли не природен, т.е. строго каузален характер. 
             Мая Манолова, като съвестна гражданка, получила информация от неустановен източник за готвена колосална измама на престоящите избори чрез фалшиви бюлетини, подава "сигнал" до Главния прокурор на Републиката.
             Като СЛЕДСТВИЕ от този "СИГНАЛ-ПРИЧИНА" Главният прокурор разпорежда проверка на Софийска ГРАДСКА /а защо не ОКРЪЖНА?/ прокуратура и ДАНС. Проверката е извършена преди 24.00 часа, резултатите са докладвани, взети са мерки за охрана на складовете на печатницата от жандармерия.
             По някакъв "СЛУЧАЕН" и недоказан /а дали е разследван?/начин до Бареков стига супер важната, сензационна "НОВИНА", че в Костинбродската печатница е открита подготвяна измама на изборите от страна на Бойко Борисов, Цветанов и ГЕРБ, че там през нощта е правена проверка от прокуратурата и ДАНС, че са намерени и конфискувани 350.000 фалшиви бюлетини...
             И Бареков, застанал за снимане пред колите на жандармерията, изпаднал сякаш в пълна истерия, крещи, че тази нощ Борисов и Цветанов може би ще го убият, но той, героят-журналист, спасява изборите от фалшификация...
            ПРОКУРАТУРАТА, вместо да разпореди незабавно прекратяване на прякото предаване на Бареков в Деня за размисъл, което е драстично нарушение на ЗАКОНА, интерпретира това медийно ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ като ПРИЧИНА за ПРОКУРОРСКО ИЗЯВЛЕНИЕ, което уж било СЛЕДСТВИЕ на неудържимият натиск на медиите върху нея...
            А политическите партии БСП, ДПС и АТАКА, УЖ В НЕЗНАНИЕ чакащи до този момент каква ще бъде РЕАКЦИЯТА НА ПРОКУРАТУРАТА, моментално изтълкуваха нейното ИЗЯВЛЕНИЕ като напълно достатъчна ПРИЧИНА да дадат пресконференции с груби до злокобност нападки срещу Борисов, Цветанов и ГЕРБ. 
             Изследователският анализ на ВРЪЗКАТА МЕЖДУ СЪБИТИЯТА-ФАКТИ показва, че в действителност тази връзка е напълно противоположна. 
Събитията-факти са разположени НЕ в КАУЗАЛНА, а в ЦЕЛЕСЪОБРАЗНА система на взаимозависимост. 
              Първо е формулирана ЦЕЛТА - НЕПРИЗНАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ, АКО ТЕ БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ГЕРБ ТАКА, ЧЕ БОРИСОВ ДА МОЖЕ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.
             Второ е избран обектът за една колосална провокация, която е в състояние да постави под тежко и неопровержимо съмнение честността на изборите. За такъв обект е избрана печатницата на бюлетините в Костинброд.
            Трето е подготвено МЕДИЙНОТО ОТРАЗЯВАНЕ на скандала.
            Четвърто - едва тогава в плана на заговорниците идва мястото на Мая Манолова като подател на "сигнала" до Главния прокурор.
             Несъмнено е, че заговорът с Костинбродските бюлетини представлява план, изработен от добър стратег. 
             Но какво е все пак мястото на прокуратурата в този пъклен план срещу свободната воля на българските граждани?
             Мисля, че колкото и време да мине, този заговор с всичките му участници ще стане пример за това, колко мръсна и жестока е била битката срещу утвърждаването на истинска демокрация и на правова държава в Република България.



Гласувай:
14



1. larryone - Абсолютно сте прав!
05.01.2014 06:23
Абсолютно сте прав!
цитирай
2. vmir - С анализа съм съгласен, но не и с изводите.
05.01.2014 07:28
Не може стратегът на този план да е "добър", защото тоталното затъване на толкова важни институции ЕДНОВРЕМЕННО в беззаконието е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО за България, а развитието от тогава насам с всеки изминал ден потвърждава, че са мобилизирани неимоверни усилия този прецедент да се представи и утвърди в обществената практика като нещо нормално и дори необходимо!!!!!!

Защо Бареков, вместо за изкупление на глупостта си да намери утеха чрез смирение далеч от хорски очи до възвръщане на нормалното си усещане за закон и почтеност, е без почивка и възможност за самоосъзнаване тласкан да става политик??? Глупостта и невежеството на този, който нанесе безпрецедентен удар върху изпосталялото доверие в законността, са лансирани като нещо добро зад "кауза" против цензура??? Ако Барековата безпрецедентна простотия е борба срещу цензурата, все едно да платим на хамалите с въжетата от площад Македония да дойдат пред парламента, - няма как да има по-красноричиви и убедителни борци в такъв случай от тях... Какъв е смисъла от подобен нагласен маскарад, на който дори съмишлениците не биха възложили конкретни искания? Политическо порно?

Това е нещо по-различно от една чудовищна гротеска. Това е открито подстрекателство към нов кръстоносен поход срещу закона, приличието и морала в областта на медиите. Нима политиците не го виждат, че подценяват тази нова фаза и нов фронт за настъпление срещу рахитичната цялост на националното самосъзнание, което и без този нов фронт е близко до агонията???

За Бога, Професоре, ликвидират ни като нация, засега само чрез демонтиране и разпарчетосване на националното ни съзнание, без целостта на което няма да продължим дълго и физически и географски. Как може подобна смъртна заплаха да бъде определяна дори и косвено или иронично като "добро", държавата ни няма нито необходимото време, нито ресурсите да понесе лукса на подобно иронично отношение към демонтажниците си!!!

Нима не се вижда, че правителството на Орешарски изпъллнява аналогична функция, каквато е Барековата - да утвърди игнорирането на обществените питания и да ги подмени с безотговорна декларативност, нямаща почти нищо общо с действителността, освен задкулисния кипеж, решенията и резултатите от който обществото научава, едва, когато вече е постигнал скритите си цели???
цитирай
3. karaiany - Прав сте!Тези събития бяха не ...
05.01.2014 14:44
Прав сте!
Тези събития бяха не само предизвикателство и тест за интелигентността на този народ, но и за нeговата доблест и достойнството му. Беше шамар и най- жестока обида върху самочувствието и претeнциите ни за наследници на вeлико и славно минало.
България не е правова държава и не е била през нито една от последните 70 години.
Най- точното определение за събитията е Национален Позор!
цитирай
4. sande - Превратът успя! Но ...
05.01.2014 14:44
Но взриви страната. Политическите страсти стигнаха дъното на тинята и омерзението. Разделение4то в обществото е очевадно.

Духът от бутилката излезе. Над цялата страна се разнесе смрад като от БОВ, като тези в Сирия.

Протестите няма да стихнат. Дестабилизацията на страната ще се задълбочава.

Стратегът и сценаристът на инсталирането на новата власт сбърка. СБЪРКА БАЛАМУРСКИ.
Превратаджиите от този момент нататък гълтат живи жабета.

Не е въпроса за Бойко Борисов.

Като от светкавица бе осветена сцената и си видях кървожадните лица на превратаджиите.

Видяха се грозните, трилърски лица на Сатанишев, на хидроинженера Доган, на Местан Екзактния, на блуждаещия като дрогиран Орешарски, на безскруполния брокер Сайдеров, на ококорената като крадлива циганка Мая Манолова - Костибродская, на Николайчо Бареков - Костинбродский - жалък, бездарен и креслив артист - самодеец.

Става ти срамно, че си българин.

И страшно.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Вие сте непримирим,
05.01.2014 15:22
Защотоi сте по подобие на хилядите изправени " к стенке" които са посрещали куршумите с последни думи " Да живее Сталин". Тоест аве за изпратилият ги на смърт. Вашата " последна дума" която прозира от постинга Ви е " Да живее Борисов". Да живее въпреки абсолютната му непригодност за постовете които заемаше и заема.
Винаги ме е учудвало как интелектуалци доброволно , без никаква корист са подържали страстно различни диктатори през вековете. С изумление прочетох на времето извадки от личните дневници на Пастърнак, Корольов, Булгаков, Елена Бонар веднага след смъртта на Сталин. Кончината на "касапина от Грузия" те приживяват като всемирна катастрофа, като личен крах. Да напишеш Доктор Живаго и да преживяваш с неописуема скърб , че Сталин се е преселил във вечните ловни полета за мен е нон сенс. Нон сенс, но факт.

По темата от постинга:

Кабинетът на Орешарски нищо друга да не свърши през мандата си/независимо колко ще продължи/ , а да е окончателна преграда за Борисов към Властта, е свършил горяма работа.
Какъв Бареков, Какъв Цацаров, Каква пресконференция...
Факт ли е , че без надззор, са оставени достатъчен брой валидни бюлетини който би могъл да повлияе сериозно на избора.
Факт ли е , че печатницата е собственост на съветник от ГЕРБ
Факт ли е, че всички бюлетини са се печатели до сега в печатницата на БНБ? Кое наложи избирането на нов печатар.
Факт ли е , че прокуратурата излезе с обвинение към организаторите на изборите. В частност към Главния секретар.
Факт ли е разговорът на Борисов с Кокинов и Миро Манолов? С Танов за Мишо Бирата. Факт ли е убийстнвото на човек/и манипулиране след това на причините за смъртта му/ под командването на Борисов в качеството му на гл секретар. Факт ли е , че РБ е осъдена от международен съд за това убийство?
Факт ли са близката обвързаност на Борисов със СИК и безпрецедентните/ за държавник, политик и проче/ съдружия с лица от криминогенния свят?

Ето ви казуални и взаимосвързани факти Вие ми подскажете в случая истината
цитирай
6. vmir - Венци, не ти е отредено да достигнеш до истината,
05.01.2014 18:02
защото ти винаги си бил в разпра с нея и никога не ти е била реално необходима. По същата причина няма как да разбереш колко си прозрачен. Затова и така силно недоумяваш какъв Бареков, какви 5 лева, като става дума за премахването на най-големия злодей от Сталин насам, защото ти си наясно, ти си по-умен и по-широкоскроен от Пастернак, Коральов, Булгаков, Сахаров и Бонер взети заедно, поне така са ти казали, когато са ти изброили причините, поради които Борисов е било толкова наложително да бъде махнат, че както сам споменаваш, никакви последствия от това начинание нямат каквото и да било значение, ако ще още два милиона младежи да напуснат държавата, ако ще два милиона да се споминат преждевременно от мизерия, ако ще да се закрие държавата, това правителство, както излиза от думите ти, вече си е изпълнило мисията и не е необходимо да се очаква от него каквото и да било, защото то ще бъде нищожно по значение спрямо махането на Борисов.

Трагедията на България произтича от факта, че този тип примитивно световъзприятие я УПРАВЛЯВА.

Повтаряш безброй пъти, че Ботев, Смирненски и Вапцаров са загинали в подкрепа на твоя тип световъзприятие, а нямаш достойнството да допуснеш, че може би не са били чак толкова елементарни, че да се жертват за да можете ти и компания да поставяте над делата на останалите всичко онова, с което сте печално известни от десетилетия насам, и да продължавате да го правите с пословично презирани от поетите прийоми. Аз ли да те уча, че поетите пишат и умират за идеали, а не за това Сульо и Пульо да могат да клеветят и мамят безнаказано и ехидно както им отърва? Ако не си в състояние да изпиташ срам от тази цинична гавра с хора, загинали заради идеали, как ще можеш да прецениш обективно и справедливо "фактите" за Борисов или за когото и да било друг?
цитирай
7. zarenkow - vencivaleri1951 - Вие сте боклук
05.01.2014 19:37
бих казал , червен боклук. Тази антилогика, антифакти, античовешка принадлежност която демонстрирате е присъща само на боклуците и то не кафявите, те нямат тези "достойнства", а червен боклук. Дори няма да ти обяснявам защо и какво и да ти аргументирам твърденията си. Просто не го заслужаваш. Червен слугинаж с претенция за интелигент се нарича обикновен селски ментарджия, каквито и титли да има , звания или панделки.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Вмире, приятелю...
05.01.2014 20:08
vmir написа:
защото ти винаги си бил

Повтаряш безброй пъти, че Ботев, Смирненски и Вапцаров са загинали в подкрепа на твоя тип световъзприятие, а нямаш достойнството да допуснеш, че може би не са били чак толкова елемента справедливо "фактите" за Борисов или за когото и да било друг?


Подранил ли си с Йорданов и Иванов ден или те държи още Новата година:))))
Къде видя, че се слагам над някого, още повече над такива титани на мисълта които изреждаш?

В случая изразявам учудването си от автора на постинга/ защото съм чел негови публикации и извън социалните мрежи/ Не ми е ясно къде е пресечната точка между един ерудиран и талантлив автор какъвто е безспорно домакинът и кварталният бияч който успял да прочете / по негови думи/ за половин век томче на Карл Май. Не мога да преценя къде е пресечната точка на учен от философския институт на БАН с мовек който не моге да върже две изричения без да употреби личното местоимение аз. Само това попитах, а примерът който използвах за смъртта на Сталин и горко оплакалите го /съвсем искрено/ блестящи световни умове бе по скоро упрек към мен, че не мога да разбера подобни емоции.
Въпросът ми бе към автора. Иначе с теб смеговорили много за Борисов и няма какво да си кажем. За Бареков също. Впрочем защо не бетолкова критичен към Бареков когато последният венцехвалеше Борисов катадневно и му бе предоставил студиото си по всеко време на денонощието.
Накрая Вмире ще ти припомня, че германският президент подаде оставка за обвинение за 700евро. При това както вървят нещата съдът ще потвърди невинността му.
Дя оставим биографията и възможностите на Борисов настрана. Какво би станало в коя и да е стара демокрация в Европа ако излезнат подобни СРСта на тези с Борисов. Само не ми излизай, че е незаконно позслушван.
Казаното е автентично и това би трябвало да е краят на всеки политик и началото на затворник. Бъди здрав! Утре е Богоявление...но аз знам кой ти се явява на теб приятелю:))))
цитирай
9. penchoan - Всички в България разбраха, че зад ...
05.01.2014 20:18
Всички в България разбраха, че зад незаконните бюлетини стои служебното правителство на Марин Райков, т.е. ГЕРБ. Но дори и да не бяха те, радостната новина е че Боко Тиквата никога няма да се върне в политиката, а ще слиза само надолу до затвора, където му е мястото.
цитирай
10. vmir - 8. vencivaleri1951 - Вмире, приятелю...
05.01.2014 21:33
Венци, когато противопоставяме толкова принципно несъвместими мнения, моля те, не се дръж толкова приятелски с мен, за да не мислят читателите, че някой не държи на това, което казва или, че си приказва от скука. Знаеш, че няма нищо такова и нито ти приемаш безгрижно твърденията ми, нито аз твоите.

Иначе, като стана премиер на България, твоите приятели и съидейници ще вадят обръщенията ти към мен да доказват, че съм дърт комуняга, мафиот, мутра и олигарх и затова по-важно от всичко друго ще им бъде да ме свалят от власт, а аз не искам да си мислите такива неща за мен и да се кълнете, че съм прочел единствено "Синовете на великата мечка", защото сме си говорили с теб без да те псувам.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Знаете ли,
05.01.2014 22:53
zarenkow написа:
бих казал , червен боклук. Тази антилогика, антифакти, античовешка принадлежност която демонстрирате е присъща само на боклуците и то не кафявите, те нямат тези "достойнства", а червен боклук. Дори няма да ти обяснявам защо и какво и да ти аргументирам твърденията си. Просто не го заслужаваш. Червен слугинаж с претенция за интелигент се нарича обикновен селски ментарджия, каквито и титли да има , звания или панделки.


Бих се притеснявал ако "птица" като Вас изрази симпатия към мен. Неприязънта Ви повдига самочувствието ми. Бъдете здрав!


цитирай
12. blondinkas4uk09 - Много ми хареса статията Ви!
05.01.2014 23:19
Поздравления!
цитирай
13. vmir - Ако си спомним за Херострат, можем да дадем на случая в Костинброд съвсем кратко обяснение.
06.01.2014 06:49
Ако си спомним за Херострат, можем да дадем на случая в Костинброд съвсем кратко обяснение. Трябва само да добавим и 4-годишното непрекъснато повтаряне лично от Станишев, че ГЕРБ е “фалшифицирал изборите” през 2009 и предизвикването на груповото безумие в Костинброд става аналогично на подпалването на храма от обезумелия от желание за слава Херострат.

Аз лично никога не съм вярвал, че ликвидаторите на България са някакви далновидни стратези със специални познания и интелигентни екипи зад гърба. Обратното – това са примитиви, които късогледо и безогледно бранят придобивките си без оглед на средствата и последствията, или се стремят към нови придобивки чрез беззаконие, далавери и безогледни измами. Какво по-лесно за постигане на това, от подстрекаването на лумпените и поднасянто на тепсия на условия за Херостратовски изяви????????????

Не е ли Станишевото (де да беше само неговото) 4-годишно дуднене за фалшифициране на изборните резултати от ГЕРБ равносилно по ефект на заливането на храма с петрол от Херострат? Това, че един разлива петрола, а някакъв лумпен му драсва клечката, не означава, че двамата изпълняват общ план, нали? Дали ще бъде Дудука или друг не е толкова важно, щом 4 години Станишев неуморно излива и долива от взривоопасната течност, за да държи храма подгизнал и напълно готов за кибритената клечка...

Погледнете го само как подвиква – “Защо Цветанов не си подава оставката при вече четвърто повдигнато обвинение срещу него?” Четвърто обвинение по АНОНИМЕН сигнал!!! Колко още такива “обвинения” ще дочакаме и колко пъти ще чуваме Станишев да повтаря това? Кой от останалите му “аргументи” е по-солиден от тази негова ежедневна гавра с реалността и чувствата на хората с нормални усещания и интелект, която този измислен политик превръща в национална политика, обещавайки на малцинства, аутсайдери и престъпници да докара останалите до положението на най-незавидните измежду тях? Що за национална цел и национален идеал може да представлява такава очевидно ликвидационна политика?

Нима ролята на прокуратурата е да утвърждава в норма съюза между анонимното и официалното клеветничество, вместо да повдига обвинения срещу самите клеветници? А нашата прокуратура сякаш служи единствено за превръщане на клеветничеството в политика... Нима цивилизацията е измислила законите, за да бъдат у нас използвани като оръжие не вече от редови престъпници дори, а от самите управляващи за престъпления срещу опонентите им? Кой ще повдигне обвинение срещу Станишев за системно подстрекаване на лумпените и престъпниците към ликвидиране правата на останалите и на самия правов ред, щом самата прокуратура мълчи, когато я използва така открито за обезсмисляне на законността? Не ми казвайте, че това не е курс към ликвидация на държавата, няма да ви повярвам.
цитирай
14. zarenkow - Здравейте уважаеми блогъри,
06.01.2014 10:38
На фона на едно обективно и интелигентно мнение се появи поредното нечистоплътно внушение, че не безумната глупост на комунистите и по този начин престъпна, а виждате ли ББ е гвоздея на програмата, той е основната ни беда. Не националните предатели, доносници и техния демагогски "интелигентен" слугинаж са бедата ни, не това че са заели мястото на естественият елит с интриги , насилие и словоблудство. За пореден път се опитват да ни правят на идиоти и са горди доколкото разбирам от това. Призовавам ви , нека поставим бариера, нека изолираме смрадливата паплач, защото не заслужават общуване с нормални хора. Това , че ще ви споменават Световни класици, ще демонстрират че могат да четат не означава че могат да мислят. Оставете ги без внимание, нека всяка жаба си знае гьола. Не им давайте повод да имат самочувствие, с това стават само още по нахални.
цитирай
15. vencivaleri1951 - Не ставай смешен приятелю...
06.01.2014 11:47
[quote=vmir]

Какво значи , че ще закрием държавата ако Борисов и Цветанов не са на власт или са им повдигнати обвинения. След това говориш и неверни веща.
Обвинение не може да се повдигне по анонимен сигнал. Може да се образува преписка, да се отвори производство, но се допуска обвинение в съда само въз основа на достатъчен за съдебен състав фактологически материал.
Да имаш четри допуснати от съда обвинения и да стоиш в парламевнта освен че е нахално, е и непродуктивно за самата фракция към която принадлежиш.
Има ли съмнение един политик или подава оставка или предизвиква сам процес.
Припомни си Румен Овчаров. Подаде оставака след като Александров каза обвинителни думи срещу него и поиска становище на съда. Последния го оправда. Александров подаде оставка. Любимият ти Станишев също поиска процес срещу себе си и съдът се произнесе. Така се прави Вмире.
Говориш неверни неща за изборите през 89та. Никой не е казвал, че са фалшифицирани тези избори, най малкото защото ги организира БСП. Няма как ГЕРБ да ги е фалшифицирал. Президентските обаче ГЕРБ тотално обърка. От неможене или от други съображения не се наемам да съдя.
Ще ти дам пример с моето семейство.
Баща ми тогава беше на 87 години. След 80тата си година той обикновено гласува на партера при специалната секция за инвалиди. Този път обачене го пуснали да гласува там защото няма група инвалидност. Тй просто очевидно и документално е на сериозна възраст. Това е гавра и глупост Вмире. Но не познали.
Но не познали вмире Връща се старецът слага си униформа , ордени и медали/никога не го е правил и преди 10ти/ и се качва така дочетвъртия етаж на училището.
Мен пък не ми дадоха да гласувам защото съм в чужбина!? Трябваше да ходя до съвета, да взимам бележка, че съм аз. Аз гласувам на вилата / регистрирах се там някога за да попълня бройка жители даващи правото на кмет/ и пътувах до общината. От тогава Плевнелиев тръгна назад и вече е с огромно недоверие . За първи път президент е с толкова нисък рейтинг
цитирай
16. lik - Аз съм интелектуално и нравствено удовлетворен...
06.01.2014 12:23
... от категорично очерталата се разлика /до степен на противоположност/, между почтените, истински граждани на Републиката и безнравствените, интелектуално безпомощни посткомунистически фразьори..
Чест имам!
Оставка!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1265844
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол