Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 05:09 - БОЙКО БОРИСОВ и НИЕ от ГЕРБ ПОБЕДИХМЕ с ВОЛЯ и УМ!
Автор: lik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2521 Коментари: 3 Гласове:
1



 06.07.2009 г.
 понеделник

               БОЙКО БОРИСОВ
                            и
    НИЕ от ГЕРБ ПОБЕДИХМЕ с ВОЛЯ и УМ!

     За нас, политическите лидери и аналитиците на ГЕРБ нашата изборна победа не е никаква изненада! 
   Достатъчно е човек да е следил поне публикациите  в моите  блогове  тук, за да е напълно наясно, че ние не получихме, а ние изработихме своята изборна победа.
       Изработихме я с непоклатима воля и с ум, който проникваше дълбоко в социалните процеси.
        Нацията повярва на лидера Бойко Борисов и на политическа партия ГЕРБ, защото ние доказахме пред своята нация, че заслужаваме нейното доверие!
        България ще се самоуправлява чрез своите граждани за европейско развитие на България.
        Нощеска  се завърнах уморено щастлив, налях си чаша прекрасно червено вино от една бутилка с марка ГЕРБ, една от онези специални бутилки, поръчани за вечерта на победата, изпих си сладко виното и спокойно легнах да поспя.
         Добро Ви утро, граждани на европейска България!
         На всички български граждани да ни е честита победата, да бъдем живи и здрави!
         Чака ни ден за живот и работа, съграждани мои  български!   



Гласувай:
1



1. zaw12929 - ЗА НИКОГО НЕ Е ИЗНЕНАДА
06.07.2009 05:48
Поздравявам ДПС за най добрият изборен резултат.
Герб има двойна победа - спечели управлението, както и една опозиция (БСП ДПС), която ще го погкрепя в политиката, за добруването на България, няма да разкрие, че, изборните туристи бяха гербаджии.
ГЕРБ трябва да управлява, за да разбере електората , какво си е избрал. Да си отговори, че е най беден, болен с най ниски доходи, най висока смъртност, защото сам избира такава съдба.Чака Месията!
ГЕРБ ще злоупотребява с опозицията, на която ще хвърля вината за неудачното си справяне с кризата. Защото така е угодно и на ЕС ( ЕНП-) да оправят икономиките си за сметка на малките страни. Без разлика кой ги управлява, но...Коалицията стана неудобна с позициите си- да си върши работата, да иска договорената финансова подкрепа. Следващият път Месията ще е Сидеров, обещава национализация. Българинът иска да си преразпредели нещо чуждо, а не да работи здравата и ще продължи векове да тъне в във идеен и физически мързел- единствения виновник за бедността. Не си напъна никак мозъка да помисли как да живее, за кого да гласува, кой направи най нмого за повишаването на доходите му. Клипът за брадвата си беше верен, ...но той не го разбра. Медии и гербаджии го заблудиха, че са откраднати европарите. и сега, за да ги получи трябва да има работещи проекти, а не сметки за измами. Парите не са откраднати, а спрени. На БСП се стовариха лъжите за магистрала Тракия, на ГЕРБ ще се стоварят лъжите за корупцията и ЕС ще отнеме и малкото, което ни дължи, защото е под натиска на рецесията, а ние помагаме да ни го причини с пирова победа за реваншизъм.
ДПС ще съхрани гражданският мир, защото електоратът му има природна интелигентност миролюбие и това ще съхрани България и в най тежката световна рецесия. Надеждата ми е, че ще дойде ден, когато ДПС ще стане ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЗА ДА СЛОЖИ НА ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЕНИЕ, ПОДХОЖДАЩО НА ДЕМОКРАЦИЯТА- ЛИБЕРАЛНОТО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДПС, ЗА ЕКИПА НА ДОГАН, ЗА ЛИБЕРАЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. За да ги разбере, електоратът ще плати поредната акъл-параса!
цитирай
2. kosara2008 - честита победа,
09.07.2009 18:25
Професоре!от мен...
цитирай
3. mapplethorpecala - в казаното от zaw12912 има много ...
10.07.2009 06:20
в казаното от zaw12912 има много правилни неща
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1264749
Постинги: 588
Коментари: 431
Гласове: 6310
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол